فصل اول: کلیات |
|
چکیده فارسی |
1 |
مقدمه |
2 |
1-1 آنزیم ال-آسپاراژیناز |
4 |
1-2 میکرو ارگانیسمهای تولید کننده |
6 |
1-3 مکانیسم تنظیمکننده ترشح آنزیم آسپاراژیناز |
10 |
1-4 کلاسهای عمومی از ال-آسپاراژیناز |
11 |
1-5 روش تعیین سختی و ساختار ال-آسپاراژیناز |
12 |
1-6 ویژگیهای ساختاری ال-آسپاراژیناز |
12 |
1-6-1ساختار مونومری آنزیم ال-آسپاراژیناز |
12 |
1-6-1-1 شرح جایگاه فعال ال-آسپاراژیناز |
14 |
1-6-2 ساختار تترامر آنزیم ال-آسپاراژیناز |
15 |
1-6-3 ساختار اُکتامر آنزیم ال-آسپاراژیناز |
17 |
1-7 انواع آنزیم ال-آسپاراژیناز برحسب منشأ جداسازی |
18 |
1-7-1-آنزیمهای بومی |
18 |
1-7-1-1 ال-آسپاراژینازی از اشرشیا کلی |
18 |
1-7-1-2 ال-آسپاراژینازی از اروینیا |
19 |
1-7-2 آنزیم اصلاحشدهPEG) -آسپاراژیناز) |
20 |
1-8 کاربرد ال – آسپاراژینازها |
22 |
1-8- 1 مکانیسم عمل بهعنوان یک کمککننده به فرآوری مواد غذایی |
23 |