فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده: …………………………………………………………………………………… 1
فصل اول: مقدمات و کلیات
1-1-بیان مسئله …………………………………………………………………………. 3
1-2-اهداف تحقیق ………………………………………………………………………. 4
1-3-فرضیه های تحقیق…………………………………………………………………. 4
1-4- مفهوم نانوتکنولوژی ……………………………………………………………… 5
1-4-1-کاربردهای نانوتکنولوژی……………………………………………………….. 5
1-4-1-1- تولید مواد و محصولات صنعتی…………………………………………….. 5
1-4-1-2- پزشکی و بدن انسان………………………………………………………….. 6
1-4-1-3- پایداری منابع………………………………………………………………… 6
1-4-1-4- صنایع غذایی…………………………………………………………………. 6
1-5-آنزیم ها……………………………………………………………………………… 8
1-5-1-خصوصیات آنزیم ها…………………………………………………………….. 8
1-5-2- خصوصیات واکنشهای آنزیمی…………………………………………………. 11
1-5-3- پارامترهای موثر بر واکنشهای آنزیمی………………………………………… 14
1-5-3-1- دما……………………………………………………………………………. 14
1-5-3-2-pH ……………………………………………………………………………. 14
1-5-3-3-بازدارندهها……………………………………………………………………. 15
1-5-4- سینتیک واکنش آنزیمی…………………………………………………………. 16
1-5-5-عوامل موثر برسرعت و فعالیت آنزیمها ………………………………………. 17
1-5-5-1-اثر غلظت ماده اولیه برسرعت واکنش آنزیمی………………………………. 17
1-5-6- معادله میکائیلیس- منتن………………………………………………………… 18
1-5-7- معادله لینویور- برک …………………………………………………………… 21
1-5-8- آنزیم لیپاز……………………………………………………………………….. 23
1-5-8-1-کاربرد لیپاز…………………………………………………………………… 25
1-5-8-2- سینتیک واکنش لیپاز………………………………………………………… 27
1-5-8-3-روش های اندازهگیری فعالیت لیپاز………………………………………….. 28
1-6- تثبیت آنزیم ……………………………………………………………………….. 30
1-6-1- انتخاب پایه و روش مناسب جهت تثبیت آنزیم…………………………………. 31
1-7- کیتین و کیتوسان ………………………………………………………………….. 32
1-7-1- کیتین……………………………………………………………………………. 33
1-7-2- کیتوسان…………………………………………………………………………. 34
1-7-2-1- کاربردهای کیتوسان…………………………………………………………. 35
1-8-تعیین مشخصات نانوذرات کیتوسان ………………………………………………. 38
فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1-مروری برمطالعات آنزیمی ……………………………………………………….. 41
2-2-مروری بر پیشینه آنزیم لیپاز ……………………………………………………… 42
2-3-تاریخچه تولید کیتین و کیتوسان …………………………………………………… 44
2-4-تاریخچه تثبیت آنزیم روی نانو ذرات ……………………………………………… 45
2-5-تحقیقات پیشین در این زمینه ………………………………………………………. 46
فصل سوم: مواد و روش ها
3-1- مقدمه ……………………………………………………………………………… 51
3-2-مواد شیمیایی ………………………………………………………………………. 52
3-3-وسائل و دستگاه های مورد نیاز …………………………………………………… 54
3-3-1-ظروف آزمایشگاهی…………………………………………………………….. 54
3-3-2-دستگاهها…………………………………………………………………………. 54
3-4-روشهای آزمایشگاهی بکار گرفته شده در پایان نامه …………………………….. 58
3-4-1-سنتز نانو ذرات کیتوسان ……………………………………………………….. 58
3-4-2-تثبیت آنزیم لیپاز به روش اتصال کووالان بر اساس واکنش باز شیف………… 59
3-4-3-تعیین خصوصیات نانو ذره کیتوسان با استفاده از میکروسکوپ الکترونی روبشی 60
3-4-4-تعیین توزیع اندازه ذرات نانوکیتوسان سنتز شده به روش تفرق نور با استفاده از زتاسایزر 61
3-4-5-طیف سنجی مادون قرمز(FT-IR) …………………………………………….. 62
3-4-6- اندازهگیری پروتئین تام به روش برادفورد……………………………………… 62
3-4-7-اندازهگیری مقدار پروتئین (لیپاز) تثبیت شده بر روی نانوذره کیتوسان………… 63
3-4-8-اندازهگیری فعالیت آنزیم لیپاز…………………………………………………… 63
3-4-8-1-منحنی استاندارد فعالیت لیپاز…………………………………………………. 64
3-4-8-2-روش اول- اندازهگیری فعالیت لیپاز به روش کیت پارس آزمون (کیت تشخیصی کمی Lipase DC) در سرم یا پلاسما به روش فتومتریک………………………………………………………. 66
3-4-8-3-روش دوم- اندازهگیری فعالیت لیپاز با استفاده از سوبسترای پارانیتروفنیل پالمیتات (pNPP) 68
3-4-9- بررسی اثر دما بر فعالیت آنزیم لیپاز در حالت آزاد و تثبیت شده روی نانو کیتوسان 68
3-4-10-بررسی اثر pH بر فعالیت آنزیم لیپاز در حالت آزاد و تثبیت شده روی نانو کیتوسان 69
3-4-11-بررسی پارامتر های سینتیکی آنزیم لیپاز آزاد و تثبیت شده روی نانو ذره کیتوسان 69
فصل چهارم: نتایج
4-1-مقدمه ………………………………………………………………………………. 71
4-2-تصویر برداری میکروسکوپ الکترونی روبشی (SEM) ……………………….. 71
4-3-طیف سنجی مادون قرمز تبدیل فوریه (FT-IR) …………………………………. 72
4-4-توزیع اندازه نانوذرات سنتز شده با استفاده از زتا سایزر …………………………. 74
4-5-فعالیت لیپاز سودوموناس آزاد و تثبیت شده روی نانوذره کیتوسان ……………….. 75
4-6-بررسی اثر pH بر فعالیت آنزیم لیپاز سودوموناس آزاد و تثبیت شده روی نانوذره کیتوسان 76
4-7-مقایسه درصد فعالیت نسبی آنزیم لیپاز آزاد و تثبیت شده در pH های مختلف …… 77
4-8-بررسی اثر دما بر فعالیت آنزیم لیپاز سودوموناس آزاد و تثبیت شده روی نانو ذره کیتوسان 78
4-9-مقایسه درصد فعالیت نسبی آنزیم لیپاز آزاد و تثبیت شده در دماهای مختلف …….. 79
4-10-پارامترهای سینتیکی آنزیم لیپازسودوموناس آزاد و تثبیت شده روی نانو ذره کیتوسان 80
فصل پنجم: بحث و نتیجه گیری
...
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 117
|
امتیاز مطلب : 3
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1