فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیدۀ فارسی …………………………………………………………………………………………………………………………….12
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق) ………………………………………………………………………………………………….13
اهداف تحقیق در نگاه اجمالی………………………………………………………………………………………………………..16
فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینۀ تحقیق)……………………………………………………………………………………..17
1-2- مشخصات جنس سالمونلا……………………………………………………………………………………………………18
1-1-2- تاریخچه………………………………………………………………………………………………………………………18
2-1-2- خواص شکلی…………………………………………………………………………………………………………….. 19
3-1-2- خواص بیوشیمیایی………………………………………………………………………………………………………..19
4-1-2-مقاومت در برابر عوامل فیزیکی و شیمیای…………………………………………………………………………..20
5-1-2- خواص کشت…………………………………………………………………………………………………………………20
6-1-2 شرایط رشد سالمونلاها……………………………………………………………………………………………………..21
7-1-2- بقا سالمونلا……………………………………………………………………………………………………………………22
8-1-2- زیستگاه…………………………………………………………………………………………………………………………23
2-2- تاکسونومی…………………………………………………………………………………………………………………………23
1-2-2- سالمونلا تیفی…………………………………………………………………………………………………………………26
2-2-2- سالمونلا انتریتیدیس………………………………………………………………………………………………………..26
3-2-2- سالمونلا کلراسوئیس……………………………………………………………………………………………………….27
4-2-2- سالمونلا پولوروم…………………………………………………………………………………………………………….28
5-2-2- سالمونلا گالیناروم…………………………………………………………………………………………………………..28
6-2-2- سالمونلا آریزونا……………………………………………………………………………………………………………..29
7-2-2- ساختمان آنتیژنی………………………………………………………………………………………………………….31
8-2-2- طبقه بندی سالمونلا به منظور اهداف اپیدمیولوژیکی………………………………………………………….32
1-8-2-2- ارگانیسمهای موجب عفونت در انسان ………………………………………………………………………..32
2-8-2-2- واریته های سرولوژیکی سازگار با میزبان………………………………………………………………………32
3-8-2-2- واریته های سرولوژیکی ناسازگار…………………………………………………………………………………33
3-2- شاخصهای بیماریزایی……………………………………………………………………………………………………..33
1-3-2- آنتیژنهای سطحی………………………………………………………………………………………………………..33
2-3-2-تهاجم…………………………………………………………………………………………………………………………….33
3-3-2- اندوتوکسین انتروتوکسین سیتوتوکسین …………………………………………………………………………….34
4-2- بیماریزایی و مکانیسم آن……………………………………………………………………………………………………34
1-4-2- روند بیماریزایی……………………………………………………………………………………………………………35
2-4-2- میزان شیوع سالمونلوز در انسان……………………………………………………………………………………….35
3-4-2- عفونتهای سالمونلایی در انسان……………………………………………………………………………………..36
1-3-4-2- تب تیفوئید و تبهای رودهای……………………………………………………………………………………..36
2-3-4-2- سپتیسمی…………………………………………………………………………………………………………………37
3-3-4-2- گاستروانتریت…………………………………………………………………………………………………………….37
4-4-2- علائم بالینی در انسان……………………………………………………………………………………………………..37
5-2- اپیدمیولوژی……………………………………………………………………………………………………………………….38
6-2- روشهای تشخیص…………………………………………………………………………………………………………….40
1-6-2- روشهای فنوتیپی…………………………………………………………………………………………………………..41
1-1-6-2- بیوتایپینگ………………………………………………………………………………………………………………..41
2-1-6-2- سروتایپینگ……………………………………………………………………………………………………………….42
3-1-6-2- روشهای ایمنولوژیک………………………………………………………………………………………………..42
1-3-1-6-2- الایزا…………………………………………………………………………………………………………………….43
2-3-1-6-2- IMS…………………………………………………………………………………………………………………..44
2-6-2- روشهای ژنوتیپی………………………………………………………………………………………………………….44
1-2-6-2- روش واکنش زنجیره ایی پلیمراز PCR)) …………………………………………………………………. 45
2-2-6-2- multiplex PCR……………………………………………………………………………………………………47
3-2-6-2- real-time PCR……………………………………………………………………………………………..47
4-2-6-2- روش تکثیر هم دمای وابسته به حلقه LAMP………………………………………………………………48
1-4-2-6-2- پرایمرهای LAMP………………………………………………………………………………………………..49
2-4-2-6-2- مکانیسم واکنش LAMP……………………………………………………………………………………….51
3-4-2-6-2- مشخصات روش LAMP………………………………………………………………………………………56
4-4-2-6-2- مواد لازم برای انجام واکنش LAMP………………………………………………………………………57
5-4-2-6-2- ارزیابی محصولات LAMP……………………………………………………………………………………60
6-4-2-6-2- مکانیسم تشکیل کدورت در واکنش LAMP…………………………………………………………….61
7-4-2-6-2- مزایای روش LAMP…………………………………………………………………………………………….62
7-2 مطالعات آزمایشگاهی…………………………………………………………………………………………………………….63
1-7-2- مطالعه بر روی سویههای سالمونلا به روش الایزا……………………………………………………………….63
...
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 99
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1