فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده فارسی……………………………………………………………………………………………………………………………….1
فصل اول: مقدمه (اهداف تحقیق)…………………………………………………………………………………………………….2
فصل دوم: کلیات (سابقه و پیشینه تحقیق)…………………………………………………………………………………………4
2-1- معرفی عمومی قارچها…………………………………………………………………………………………………………..4
2-2- مایکوتوکسین……………………………………………………………………………………………………………………….4
2-2-1- ساختار……………………………………………………………………………………………………………………………5
2-2-2- طبقه بندی……………………………………………………………………………………………………………………….5
2-2-3- اثرات……………………………………………………………………………………………………………………………..6
2-2-4- مایکوتوکسیکوزیس………………………………………………………………………………………………………….6
2-2-5- انواع مایکوتوکسینها………………………………………………………………………………………………………..7
2-2-5-1- مایکوتوکسینهای آسپرژیلوس……………………………………………………………………………………….8
2-2-5-1-1- آفلاتوکسینها………………………………………………………………………………………………………….8
2-2-5-1-2- اکراتوکسینها…………………………………………………………………………………………………………..8
2-2-5-1-3- استریگماتوسیستین…………………………………………………………………………………………………..9
2-2-5-1-4- اسید سیکلوپیازونیک………………………………………………………………………………………………10
2-2-5-2- مایکوتوکسینهای پنیسیلیوم…………………………………………………………………………………………11
2-2-5-2-1- پاتولین………………………………………………………………………………………………………………….11
2-2-5-2-2- سیترینین……………………………………………………………………………………………………………….12
2-2-5-2-3-سیترئوویریدین……………………………………………………………………………………………………….13
2-2-5-2-4- پنی ترم A …………………………………………………………………………………………………………………….13
2-2-5-3- مایکوتوکسینهای فوزاریوم…………………………………………………………………………………………..14
2-2-5-3-1- T-2 توکسین………………………………………………………………………………………………………….14
2-2-5-3-2- داکسی نیوالنول………………………………………………………………………………………………………15
2-2-5-3-3- زیرالنون………………………………………………………………………………………………………………..16
2-2-5-3-4- مونیلی فورمین……………………………………………………………………………………………………….16
2-2-5-3-5- فومونیزین……………………………………………………………………………………………………………..17
2-2-5-4- مایکوتوکسینهای سایر قارچها…………………………………………………………………………………….18
2-2-5-4-1- ارگوت………………………………………………………………………………………………………………….18
2-2-5-4-2- لولیترمها……………………………………………………………………………………………………………….19
2-2-6- حدود مجاز آلودگی به مایکوتوکسینها……………………………………………………………………………..20
2-3- آفلاتوکسین……………………………………………………………………………………………………………………….20
2-3-1- انواع آفلاتوکسین……………………………………………………………………………………………………………27
2-3-1-1- آفلاتوکسین 1B ………………………………………………………………………………………………………………….27
2-3-1-2- آفلاتوکسین 1G……………………………………………………………………………………………………………………27
2-3-1-3- آفلاتوکسینهای 2B و 2G ………………………………………………………………………………………… 28
2-3-1-4- آفلاتوکسینهای 1M و 2M …………………………………………………………………………………………28
2-3-2- عوامل موثر در تولید آفلاتوکسین……………………………………………………………………………………..29
2-3-2-1- درجه حرارت…………………………………………………………………………………………………………….29
2-3-2-2- رطوبت……………………………………………………………………………………………………………………..29
2-3-2-3- فعالیت آبی………………………………………………………………………………………………………………..29
2-3-2-4- محیط کشت و سوبسترا………………………………………………………………………………………………30
2-4- پسته…………………………………………………………………………………………………………………………………30
2-4-1- موطن اصلی و قدمت درخت پسته……………………………………………………………………………………31
2-4-2- نام پسته………………………………………………………………………………………………………………………..32
2-4-3- پراکنش جغرافیایی………………………………………………………………………………………………………….32
2-4-4- شرایط اقلیمی………………………………………………………………………………………………………………..32
2-4-5- مشخصات گیاه شناسی درخت پسته…………………………………………………………………………………33
2-4-6- ارقام پسته……………………………………………………………………………………………………………………..34
2-4-6-1- پسته رقم اکبری………………………………………………………………………………………………………….34
2-4-6-2- پسته رقم کله قوچی……………………………………………………………………………………………………34
2-4-6-3- پسته رقم بادامی…………………………………………………………………………………………………………35
2-4-6-4- پسته رقم احمد آقایی………………………………………………………………………………………………….35
2-4-6-5- پسته رقم اوحدی……………………………………………………………………………………………………….35
2-4-6-6- پسته رقم ممتاز…………………………………………………………………………………………………………..35
2-4-6-7- پسته رقم سفید پسته نوق…………………………………………………………………………………………….35
2-4-6-8- پسته رقم خنجری دامغان…………………………………………………………………………………………….35
2-4-6-9- پسته رقم شاهپسند دامغان……………………………………………………………………………………………36
2-4-7- بیماریهای مهم درختان پسته…………………………………………………………………………………………..36
2-4-7-1- بیماری گموز (انگومک) پسته………………………………………………………………………………………36
2-4-7-2- بیماری خشکیدگی شاخههای پسته……………………………………………………………………………….37
2-4-7-3- نماتد مولد غده ریشه پسته…………………………………………………………………………………………..37
2-4-7-4- بیماری لکه برگی……………………………………………………………………………………………………….38
2-4-7-5- بیماری ماسوی پسته……………………………………………………………………………………………………38
2-4-7-6- کپکهای توکسین زا…………………………………………………………………………………………………..38
2-4-8- آفات درختان پسته………………………………………………………………………………………………………….39
2-4-9- علفهای هرز عمده باغات پسته………………………………………………………………………………………39
2-4-10- عوامل موثر بر تولید آفلاتوکسین در پسته………………………………………………………………………..39
2-4-11- توصیههای فنی برای کاهش میزان آفلاتوکسین در مراحل مختلف تولید، فراوری و انبارداری پسته…………………………………………………………………………………………………………………………………………..40
2-4-11-1- مرحله داشت…………………………………………………………………………………………………………..40
2-4-11-2- مرحله برداشت………………………………………………………………………………………………………..41
2-4-11-3- مرحله فراوری…………………………………………………………………………………………………………42
2-4-11-4- مرحله انبارداری……………………………………………………………………………………………………….43
2-4-12- ارزش غذایی و دارویی پسته………………………………………………………………………………………….43
2-4-12-1- خواص مغز پسته……………………………………………………………………………………………………..43
2-4-12-2- خواص برگ و پوست درخت پسته…………………………………………………………………………….44
2-4-12-3- خواص پوست سبز پسته…………………………………………………………………………………………..44
2-4-12-4- خواص پوست سفید پسته…………………………………………………………………………………………44
2-4-13- مضرات پسته……………………………………………………………………………………………………………….45
2-4-14- اکولوژی تولید سم آفلاتوکسین در پسته………………………………………………………………………….46
2-4-15- حدود مجاز آفلاتوکسین در پسته……………………………………………………………………………………47
2-4-15-1- حدود مجاز آفلاتوکسین در پسته در ایران……………………………………………………………………47
2-4-15-2- حدود مجاز آفلاتوکسین در پسته در کشورهای مختلف………………………………………………..47
...
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 134
|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1