برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
پایان نامه بررسی اثر پخت و زمان نگهداری بر میزان نمک های نیترات، نیتریت و آسکوربات برخی سبزیجات

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
نوشته شده توسط : مدیر سایت

فهرست مطالب

چکیده…………………………………………………………………………………………………………………………………………1

فصل اول…………………………………………………………………………………………………………………………………… 2

مـقـدمـه……………………………………………………………………………………………………………………………………..3

1-1 پیش گفتار…………………………………………………………………………………………………………………………….3

1-2 فرضیه ها………………………………………………………………………………………………………………………………4

1-3 اهداف تحقیق…………………………………………………………………………………………………………………………5

فصل دوم …………………………………………………………………………………………………………………………………..6

مروری بر پژوهش های پیشین   …………………………………………………………………………………………………….6

2-1 نیترات ونیتریت……………………………………………………………………………………………………………………..7

2-2میزان تجمع نیترات در اندامهای مختلف گیاهی ………………………………………………………………………….7

2-3 عوامل موثر در تجمع نیترات………………………………………………………………………………………………….. 8

2-3-1 ویژگی های گیاه……………………………………………………………………………………………………………8

2-3-2ویژگی های محیطی………………………………………………………………………………………………………..8

2-3-3 ویژگی های کود……………………………………………………………………………………………………………8

2-4کاربرد نیترات و نیتریت……………………………………………………………………………………………………………8

2-5سمیت نیترات و نیتریت…………………………………………………………………………………………………………..9

2-6حدمجاز نیترات در سبزیهای مختلف……………………………………………………………………………………… 10

2-7میزان مجاز نیتریت و نیترات……………………………………………………………………………………………..13

2-7 اسید آسکوربیک…………………………………………………………………………………………………………………..13

2-7-1مقدار اسید آسکوربیک در سبزیجات و میوه جات…………………………………………………………….13

2-8سبزیجات پژوهش حاضر……………………………………………………………………………………………………….14

2-8-1اسفناج ……………………………………………………………………………………………………………………….14

2-8-2کاهو……………………………………………………………………………………………………………………………14

2-8-3گوجه فرنگی………………………………………………………………………………………………………………..15

2-8-4بادمجان ………………………………………………………………………………………………………………………15

2-8-5کرفس…………………………………………………………………………………………………………………………16

2-8-6کدو سبز……………………………………………………………………………………………………………………..17

2-9مروری بر پژوهش های پیشین………………………………………………………………………………………………..17

فصل سوم  ………………………………………………………………………………………………………………………………. 20

مواد و روش ها…………………………………………………………………………………………………………………………..20

3-1آماده سازی نمونه ها……………………………………………………………………………………………….21

3-2مواد و تجهیزات مورد نیاز……………………………………………………………………………………….21

3-3روش اندازه گیری اسید آسکوربیک روش DPINOT………………………………………………………………22

3-4اندازه گیری نیترات به روش کالریمتری بعد از احیا(روش دی آزو)……………………………………………..22

3-5اندازه گیری نیتریت به روش کالریمتری دی آزو………………………………………………………………………..24

3-6- روش تجزیه و تحلیل آماری………………………………………………………………………………………………..25

فصل چهارم:نـتـایـج……………………………………………………………………………………………………………………26

4-1- بررسی اثر زمان، نوع فرآیند و نوع سبزی بر میزان اسید آسکوربیک…………………………………………27

4-2- بررسی اثر زمان، نوع فرآیند و نوع سبزی بر نیترات……………………………………………………………….35

4-3- بررسی اثر زمان، نوع فرآیند و نوع سبزی بر نیتریت………………………………………………………………41

 ...

برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید





لینک بالا اشتباه است

برای دانلود متن کامل اینجا کلیک کنید

       
:: بازدید از این مطلب : 67
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 14 تير 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: