عنوان فهرست مطالب صفحه خلاصه فارسی……………………………………………………………………………………………………………….1
مقدمه………………………………………………………………………………………………………………………….2
فصل اول:کلیات
1-1) طرح موضوع…………………………………………………………………………………………………………………………………………….5
1-2) بیان مسأله……………………………………………………………………………………………………………………………………………….5
1-3) ضرورت انجام تحقیق……………………………………………………………………………………………………………………………….8
1-4) هدف پژوهش…………………………………………………………………………………………………………………………………………..8
1-5) سؤالات و فرضیه ها………………………………………………………………………………………………………………………………….8
1-6) تعریف آنتی بیوتیک………………………………………………………………………………………………………………………………10
1-7) تاریخچه آنتی بیوتیک…………………………………………………………………………………………………………………………..11
1-8) اهمیت اقتصادی آنتی بیوتیک ها…………………………………………………………………………………………………………12
1-9) گروه های تولید کننده آنتی بیوتیک ها……………………………………………………………………………………………….13
1-10) معرفی و بیان ویژگی های Saccharopolyspora erythraea ………………………………………………14
1-11) طبقه بندی آنتی بیوتیک ها………………………………………………………………………………………………………………15
1-11-1) طبقه بندی بر اساس منبع بیولوژیک……………………………………………………………………………………………15
1-11-2) طبقه بندی بر اساس ساختار شیمیایی…………………………………………………………………………………………16
1-11-3) طبقه بندی بر اساس مکانیسم عمل……………………………………………………………………………………………..17
1-12) مواردکاربرد آنتی بیوتیک ها………………………………………………………………………………………………………………24
1-13) ماکرولیدها…………………………………………………………………………………………………………………………………………..27
1-14) اریترومایسین، ساختمان و ویژگی ها…………………………………………………………………………………………………30
1-15) تاریخچه تولید اریترومایسین……………………………………………………………………………………………………………..31
1-16) نام ها و فرمول شیمیایی اریترومایسین……………………………………………………………………………………………..32
1-17) مکانیسم عمل اریترومایسین………………………………………………………………………………………………………………32
1-18) فعالیت ضد میکروبی اریترومایسین……………………………………………………………………………………………………33
1-19) فارماکوکینتیک…………………………………………………………………………………………………………………………………..34
1-20) مصارف بالینی اریترومایسین………………………………………………………………………………………………………………34
1-21) عوارض جانبی اریترومایسین………………………………………………………………………………………………………………35
1-22) اشکال دارویی اریترومایسین………………………………………………………………………………………………………………36
1-23) آنتی بیوتیک های مشتق شده از اریترومایسین………………………………………………………………………………..36
1-24) مراحل کلیدی فرآیند تولید آنتی بیوتیک ها از جمله اریترومایسین……………………………………………….38
1-24-1) حفظ و نگهداری کشت فعال…………………………………………………………………………………………………………39
1-24-2) تهیه مایه تلقیح به فرم سوسپانسیون اسپوری و توسعه آن………………………………………………………….44
1-24-3) مرحله پیش کشت یا بذردهی یا seeding ………………………………………………………………………………..45
1-24-4) مرحله تخمیر یا Fermentation ………………………………………………………………………………………………47
1-24-4-1) تکنولوژی تخمیر آنتی بیوتیک………………………………………………………………………………………………….48
1-24-4-1-1) تخمیر شیک فلاسک…………………………………………………………………………………………………………….48
1-24-4-1-2) فرمانتورهای همزن دار………………………………………………………………………………………………………….49
1-24-4-2) بررسی تأثیر عوامل مختلف برروی تخمیر و تولید آنتی بیوتیک ها از جمله اریترومایسین……50
1-24-4-2-1) تأثیر محیط کشت تخمیر و ترکیبات مورد استفاده در آن………………………………………………….50
1-24-4-2-1-1) منابع کربنی……………………………………………………………………………………………………………………..51
1-24-4-2-1-2) منابع نیتروژنی………………………………………………………………………………………………………………….55
1-24-4-2-1-3) آب…………………………………………………………………………………………………………………………………….57
1-24-4-2-1-4) مواد معدنی……………………………………………………………………………………………………………………….57
1-24-4-2-1-5) مواد مغذی پیچیده…………………………………………………………………………………………………………..59
1-24-4-2-1-6) ویتامین ها و فاکتورهای رشد………………………………………………………………………………………….61
1-24-4-2-1-7) پیش ماده ها…………………………………………………………………………………………………………………….61
1-24-4-2-1-8) القا کننده ها و تحریک کننده ها…………………………………………………………………………………….61
1-24-4-2-2) تأثیر pH………………………………………………………………………………………………………………………………62
1-24-4-2-3) تأثیر دما………………………………………………………………………………………………………………………………..64
1-24-4-2-4) تأثیر هوادهی…………………………………………………………………………………………………………………………67
1-24-4-2-5) تأثیر هم زدن………………………………………………………………………………………………………………………..68
1-24-4-2-6) تأثیر دی اکسید کربن…………………………………………………………………………………………………………..71
1-24-4-2-7) تأثیر کف……………………………………………………………………………………………………………………………….71
1-24-4-2-8) تأثیر استریلیزاسیون……………………………………………………………………………………………………………..73
1-24-4-2-9) تأثیر ویسکوزیته……………………………………………………………………………………………………………………74
1-24-4-2-10) تأثیراریترومایسین تولید شده…………………………………………………………………………………………….76
1-24-5) برداشت و خالص سازی محصول…………………………………………………………………………………………………..77
1-25) سویا و علت انتخاب آن به عنوان منبع نیتروژنی بومی……………………………………………………………………..79
1-25-1) علل انتخاب سویا و توسعه کشت آن……………………………………………………………………………………………..79
1-25-2) تاریخچه سویا…………………………………………………………………………………………………………………………………80
1-25-3) تولید و مصرف جهانی سویا……………………………………………………………………………………………………………81
1-25-4) سویا در ایران………………………………………………………………………………………………………………………………….82
1-25-5) اجزای ترکیبی سویا……………………………………………………………………………………………………………………….82
1-25-6) کنجاله سویا……………………………………………………………………………………………………………………………………83
1-26) کلزا و علت انتخاب آن به عنوان منبع نیتروژنی بومی……………………………………………………………………….83
1-26-1) علل عمده انتخاب کلزا و توسعه کشت آن…………………………………………………………………………………….84
1-26-2) تاریخچه کلزا…………………………………………………………………………………………………………………………………..85
1-26-3) تولید جهانی کلزا…………………………………………………………………………………………………………………………….86
1-26-4) اجزای ترکیبی کلزا…………………………………………………………………………………………………………………………86
فصل دوم : مروری بر متون گذشته
2-1) پیشینه پژوهش……………………………………………………………………………………………………………………………………..88
...
برای دانلود پایان نامه اینجا کلیک کنید
لینک بالا اشتباه است
:: بازدید از این مطلب : 121
|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1